Monipuoliset rakennustyöt Vantaa

Yhteydenotto
Talo-ikoni

Free Art rakennus Oy tarjoaa monipuoliset rakennustyöt korjausrakentamisesta erilaisiin saneerauksiin ja purkutöihin. Palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että eri alojen yrityksiä Vantaan seudulla ja tarpeen mukaan myös Helsingissä asti. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, niin laitetaan remonttisi käyntii

Kylpyhuoneremontit

Tilaa meiltä kylpyhuoneremonttisi ja varmista suunnitelmien mukainen, laadukas ja toimiva lopputulos! Me puramme ja uudistamme saneerauskohteiden kylpyhuoneet asiakkaan toiveiden mukaisesti ja uudiskohteissa rakennamme täysin uudet kylpyhuoneet alusta viimeisteltyyn lopputulokseen asti. 

Alansa asiantuntijoista koostuva kattava yhteistyökumppanien verkostomme varmistaa, että jokaiselle työlle löytyy ammattitaitoinen tekijä kauttamme. Hoidamme siis kaikki työvaiheet vesieristyksistä laatoitukseen ja tilaamiesi kalusteiden asennukseen. 


Kun suunnittelet kylpyhuoneremonttia, ole meihin yhteydessä! Suunnitellaan yhdessä lisää ja sovitaan remonttisi toteutuksesta.

Tutustu referensseihimme

Saneeraukset ja korjausrakentaminen

Toteutamme kaikki tarvitsemasi sisätilojen remontoinnit pienistä pintaremonteista laajoihinkin huoneistoremontteihin, olipa kyseessä kotisi tai yrityksesi toimitila. Maalaustyöt, lattioiden vaihdot, väliseinien rakentaminen – hoidamme kaikki remontointityöt laadukkaasti ja huolitellusti. Vahvaa ammattitaitoamme hyödyntäen mitä erilaisemmat kohteet saavat käsissämme uuden viihtyisän ilmeen.


Soita ja kerro remontointisuunnitelmistasi!

Pystymme olemaan apunasi lähes kaikissa korjausrakentamisen töissä ja tarttumaan töihin myös lyhyellä varoitusajalla.

Työvoiman vuokraus

Purkutyöt

Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset purkutyöt. Puramme asiantuntevasti ja turvallisesti niin kylpyhuoneet kuin kaikki muutkin betoni-, tiili- ja puurakenteet. 

Ota yhteyttä ja kerro meille työtarpeestasi, yhdessä löydämme tarpeitasi parhaiten vastaavan ratkaisun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Voit aina olla meihin yhteydessä ja kysyä lisätietoja tarvitsemistasi palveluista. Vastailemme mielellämme kaikkiin toimintaamme koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot